Search Hashtag & User

#Jamu Instagram Story & Photos & Videos

Jamu - 704.1k posts

Latest #Jamu Posts

  • MPOT AYAM MADURA ➡mengatasi masalah kewanitaan. Keputihan, bau dan gatal2 pada Miss V anda. Harga 35rb isi 45butir 👩MONTOK PAYUDARA ➡mengencangkan payudara anda bikin kencang payudara anda. Harga 25rb isi 24kapsul 👱BEDAK MADU ➡ mengangkat sel sel kulit mati,mencegah tumbuhnya jerawat dll.harga 10rb 👸SABUN SIRIH ➡ada yg cair ada yg padat. Untuk membersihkan dan mengharumkan Miss V anda serta mencegah gatal2 pada Miss V anda. Harga 15rb 👱JAMU PELUNTUR LEMAK ➡melarutkan lemak dalam tubuh,menurunkan kolesterol,menyusutkan lemak perut. Harga 25rb isi 24kapsul 💪JAMU GEMUK SEHAT ➡ menambah nafsu makan, membuat badan lebih berisi. Harga 25rb isi 24kapsul 🙇EMPOT EMPOTAN ➡ mengobati sakit keputihan,menyempurnakan anggota kelamin dan mengandung kesehatan badan,menguatkan otot-otot muda kembali harga 25rb isi 24kapsul 👩KAPSUL MONTOK PAYUDARA ➡membuat tubuh montok dan berisi,mengencangkan payudara. Menjadikan payudara padat. Harga 25rb isi 24kapsul 👧KAPSUL PELUNTUR LEMAK 👉 melunturkan lemak yg ada didalam tubuh. Harga 25rb isi 20 kapsul. Pemakaian sehari 5 kapsul 👦JAMU KUAT HELBEH MUTIARA CAIR➡
    Mengatasi lemah syahwat,menghilangkan jantung berdebar,menghilangkan nyeri tulang. Harga helbeh cair 250ml 60rb. 👧TONGKAT AJIMAT MADURA ➡ Menghilangkan jamur di dinding mrs.V anda. Membuat mrs.V mjd rapat dan keset. Harga 65rb 👩VIRGINITY SPRAY ➡ membuat mrs.V rapat dan keset. Harga 40rb 👨HELBEH MUTIARA KAPSUL➡Mengatasi lemah syahwat, lemah letih dan lesu pada pria. harga 25rb isi 24kapsul 🙇CREAM RONDO AYU ➡memadatkan serta mengencangkan payudara. Harga 60rb 🙋 HAJAR JAHANAM ➡ semacam obat yg di oleskan dgn manfaat buat pria tampil percaya diri thd pasangannya. Mengatasi ejakulasi dini. Serta tahan lama. Harga 70rb

    Dan masih banyak lagi jamu yg lainnya.
    Harga mulai 15rb - 70rb

    Bertanya2 atau minat monggo wa saya di 08977258999

    #jamumaduraasli #jamumaduraori #jamumutiarahelbeh #jamumadura #jamukeputihan #jamugemuksehat #jamutradisional #jamu #jamuindonesia #jamuherbalmadura #jamuherbal #kapsulpengencangpayudara #kapsulpayudara #creamrondoayu #mpotmpotayammadura #tongkatajimatmadura #hajarjahannammesir #jamugemuksehat #galianr
  • MPOT AYAM MADURA ➡mengatasi masalah kewanitaan. Keputihan, bau dan gatal2 pada Miss V anda. Harga 35rb isi 45butir 👩MONTOK PAYUDARA ➡mengencangkan payudara anda bikin kencang payudara anda. Harga 25rb isi 24kapsul 👱BEDAK MADU ➡ mengangkat sel sel kulit mati,mencegah tumbuhnya jerawat dll.harga 10rb 👸SABUN SIRIH ➡ada yg cair ada yg padat. Untuk membersihkan dan mengharumkan Miss V anda serta mencegah gatal2 pada Miss V anda. Harga 15rb 👱JAMU PELUNTUR LEMAK ➡melarutkan lemak dalam tubuh,menurunkan kolesterol,menyusutkan lemak perut. Harga 25rb isi 24kapsul 💪JAMU GEMUK SEHAT ➡ menambah nafsu makan, membuat badan lebih berisi. Harga 25rb isi 24kapsul 🙇EMPOT EMPOTAN ➡ mengobati sakit keputihan,menyempurnakan anggota kelamin dan mengandung kesehatan badan,menguatkan otot-otot muda kembali harga 25rb isi 24kapsul 👩KAPSUL MONTOK PAYUDARA ➡membuat tubuh montok dan berisi,mengencangkan payudara. Menjadikan payudara padat. Harga 25rb isi 24kapsul 👧KAPSUL PELUNTUR LEMAK 👉 melunturkan lemak yg ada didalam tubuh. Harga 25rb isi 20 kapsul. Pemakaian sehari 5 kapsul 👦JAMU KUAT HELBEH MUTIARA CAIR➡
Mengatasi lemah syahwat,menghilangkan jantung berdebar,menghilangkan nyeri tulang. Harga helbeh cair 250ml 60rb. 👧TONGKAT AJIMAT MADURA ➡ Menghilangkan jamur di dinding mrs.V anda. Membuat mrs.V mjd rapat dan keset. Harga 65rb 👩VIRGINITY SPRAY ➡ membuat mrs.V rapat dan keset. Harga 40rb 👨HELBEH MUTIARA KAPSUL➡Mengatasi lemah syahwat, lemah letih dan lesu pada pria. harga 25rb isi 24kapsul 🙇CREAM RONDO AYU ➡memadatkan  serta mengencangkan payudara. Harga 60rb 🙋 HAJAR JAHANAM ➡ semacam obat yg di oleskan dgn manfaat buat pria tampil percaya diri thd pasangannya.  Mengatasi ejakulasi dini. Serta tahan lama. Harga 70rb

Dan masih banyak lagi jamu yg lainnya. 
Harga mulai 15rb - 70rb

Bertanya2 atau minat monggo wa saya di 08977258999

#jamumaduraasli #jamumaduraori #jamumutiarahelbeh #jamumadura #jamukeputihan #jamugemuksehat #jamutradisional #jamu #jamuindonesia #jamuherbalmadura #jamuherbal #kapsulpengencangpayudara #kapsulpayudara #creamrondoayu #mpotmpotayammadura #tongkatajimatmadura #hajarjahannammesir #jamugemuksehat #galianr
  •  0  0 28 minutes ago
  • Last October, I was lucky to attend the first retreat of @ruafood and @lucybloomyoga called @theyogafeed . It was dare I say, magical - full of restorative yoga, meditation, delicious homemade food and great company who fast became friends. I brought with me a few bottles of our JAMU because I thought it might just go down a storm on the breakfast table over the weekend and I was eager to hear their thoughts. Why? Well, JAMU is kinda perfect for a yoga retreat... JAMU’s main ingredient is turmeric, which as well as being famous for having anti-inflammatory properties is also a great prebiotic - this means it helps feed the good bacteria in our guts - this in turn can improve your mood and energy. Perfect to help repair those sore muscles and get you up and ready to the next energy packed day! In addition to turmeric another ingredient is salt! Yes, Atlantic sea salt to be precise, the potassium in turmeric and the tamarind plus the addition of Atlantic sea salt creates a nourishing, rehydrating, post-workout recovery beverage that can help restore your body’s electrolytes. Functional, good mood food!

    The Yoga Feed are hosting their 2nd yoga retreat in March, (www.theyogafeed.com) and asked us to supply them with JAMU for their retreat breakfast table. We could not be more delighted to do so.

    If you would like some JAMU for your breakfast table our Jamuary special offer continues on our webstore until the 31st of January. Remember just enter code MUTONICSJAMU
    X

    #yoga #yogaretreat #jamu #mutonics #health #newyear #turmeric #meetthemaker #lifestyle #newbusiness
    #healthylifestyle #healthyfood #allkindsofgains #mutonicsireland #healthy #tonic #healthtonic #antiinflammatory #organic #organicfood #ireland #fitspo #fitsporation #ireland #goodmoodfood #functionalfood #wholefood #fitfam #slowfood #womeninbusiness #potassium
  • Last October,  I was lucky to attend the first retreat of @ruafood and @lucybloomyoga called @theyogafeed . It was dare I say, magical - full of restorative yoga, meditation, delicious homemade food and great company who fast became friends. I brought with me a few bottles of our JAMU because I thought it might just go down a storm on the breakfast table over the weekend and I was eager to hear their thoughts. Why? Well, JAMU is kinda perfect for a yoga retreat... JAMU’s main ingredient is turmeric, which as well as being famous for having anti-inflammatory properties is also a great prebiotic - this means it helps feed the good bacteria in our guts -  this in turn can improve your mood and energy. Perfect to help repair those sore muscles and get you up and ready to the next energy packed day! In addition to turmeric another ingredient is salt! Yes, Atlantic sea salt to be precise, the potassium in turmeric and the tamarind plus the addition of Atlantic sea salt creates a nourishing, rehydrating, post-workout recovery beverage that can help restore your body’s electrolytes. Functional, good mood food!

The Yoga Feed are hosting their 2nd yoga retreat in March, (www.theyogafeed.com)  and asked us to supply them with JAMU for their retreat breakfast table.  We could not be more delighted to do so.

If you would like some JAMU for your breakfast table our Jamuary special offer continues on our webstore until the 31st of January. Remember just enter code MUTONICSJAMU
X

#yoga #yogaretreat  #jamu #mutonics  #health #newyear #turmeric #meetthemaker #lifestyle #newbusiness 
#healthylifestyle #healthyfood #allkindsofgains #mutonicsireland #healthy #tonic #healthtonic #antiinflammatory #organic #organicfood #ireland #fitspo#fitsporation #ireland #goodmoodfood #functionalfood #wholefood  #fitfam #slowfood #womeninbusiness #potassium
  •  49  1 3 hours ago
  • KHASIAT AVOKADO YANG ADA DALAM GLUVITA : 🥑 Penjagaan Kulit

    Minyak avocado ditambah ke dalam bahan pembuatan kosmetik kerana keupayaannya untuk menyuburkan kulit dan membantu menambahkan seri dan cahaya kepada kulit. Selain itu, ia juga membantu merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan pada kulit. 🥑Ciri-Ciri Anti Penuaan

    Avocado kaya dengan antioksida dan bermanfaat dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan, dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. 🥑 Menggalakkan Kesihatan Mata

    Avocado adalah sumber lutein karotenoid yang sangat baik, dimana ia membantu melindungi mata daripada kat malah boleh dipelbagaikan cara masaknya seperti salad, pencuci mulut ataupun sup. 🥑Melindungi Daripada Kanser

    Banyak kajian telah menunjukkan bahawa avocado boleh menghalang pertumbuhan kanser prostat dan juga berkesan dalam mencegah kanser payudara. 🥑 Sumber Vitamin

    Mengandungi vitamin A, B (termasuk B6, niacin dan riboflavin), C dan E, serta kandungan galian seperti kuprum, magnesium, potasium dan zink, selain tidak mengandungi kolesterol dan sodium. Sumber yang ada dalam avocado ini mampu mengekalkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

    #gluvitahq #gluvitafeedback #avocado #mango #pineapple #lemon #vitaminc #putih #mulus #awekcendol #tiktok #montok #anjal #bertenaga #lelakiperempuan #drama #khasiat #jamu #serapat #manjakani #kacipfatimah #peurariamirifica #bungasakura #vitaminc #lglutathione
  • KHASIAT AVOKADO YANG ADA DALAM GLUVITA : 🥑 Penjagaan Kulit

Minyak avocado ditambah ke dalam bahan pembuatan kosmetik kerana keupayaannya untuk menyuburkan kulit dan membantu menambahkan seri dan cahaya kepada kulit. Selain itu, ia juga membantu merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan pada kulit. 🥑Ciri-Ciri Anti Penuaan

Avocado kaya dengan antioksida dan bermanfaat dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan, dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. 🥑 Menggalakkan Kesihatan Mata

Avocado adalah sumber lutein karotenoid yang sangat baik, dimana ia membantu melindungi mata daripada kat malah boleh dipelbagaikan cara masaknya seperti salad, pencuci mulut ataupun sup. 🥑Melindungi Daripada Kanser

Banyak kajian telah menunjukkan bahawa avocado boleh menghalang pertumbuhan kanser prostat dan juga berkesan dalam mencegah kanser payudara. 🥑 Sumber Vitamin

Mengandungi vitamin A, B (termasuk B6, niacin dan riboflavin), C dan E, serta kandungan galian seperti kuprum, magnesium, potasium dan zink, selain tidak mengandungi kolesterol dan sodium. Sumber yang ada dalam avocado ini mampu mengekalkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

#gluvitahq #gluvitafeedback #avocado #mango #pineapple #lemon #vitaminc #putih #mulus #awekcendol #tiktok #montok #anjal #bertenaga #lelakiperempuan #drama #khasiat #jamu #serapat #manjakani #kacipfatimah #peurariamirifica #bungasakura #vitaminc #lglutathione
  •  1  0 4 hours ago
  • KHASIAT AVOKADO YANG ADA DALAM GLUVITA : 🥑 Penjagaan Kulit

    Minyak avocado ditambah ke dalam bahan pembuatan kosmetik kerana keupayaannya untuk menyuburkan kulit dan membantu menambahkan seri dan cahaya kepada kulit. Selain itu, ia juga membantu merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan pada kulit. 🥑Ciri-Ciri Anti Penuaan

    Avocado kaya dengan antioksida dan bermanfaat dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan, dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. 🥑 Menggalakkan Kesihatan Mata

    Avocado adalah sumber lutein karotenoid yang sangat baik, dimana ia membantu melindungi mata daripada kat malah boleh dipelbagaikan cara masaknya seperti salad, pencuci mulut ataupun sup. 🥑Melindungi Daripada Kanser

    Banyak kajian telah menunjukkan bahawa avocado boleh menghalang pertumbuhan kanser prostat dan juga berkesan dalam mencegah kanser payudara. 🥑 Sumber Vitamin

    Mengandungi vitamin A, B (termasuk B6, niacin dan riboflavin), C dan E, serta kandungan galian seperti kuprum, magnesium, potasium dan zink, selain tidak mengandungi kolesterol dan sodium. Sumber yang ada dalam avocado ini mampu mengekalkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

    #gluvitahq #gluvitafeedback #avocado #mango #pineapple #lemon #vitaminc #putih #mulus #awekcendol #tiktok #montok #anjal #bertenaga #lelakiperempuan #drama #khasiat #jamu #serapat #manjakani #kacipfatimah #peurariamirifica #bungasakura #vitaminc #lglutathione
  • KHASIAT AVOKADO YANG ADA DALAM GLUVITA : 🥑 Penjagaan Kulit

Minyak avocado ditambah ke dalam bahan pembuatan kosmetik kerana keupayaannya untuk menyuburkan kulit dan membantu menambahkan seri dan cahaya kepada kulit. Selain itu, ia juga membantu merawat penyakit kulit seperti kemerahan dan kegatalan pada kulit. 🥑Ciri-Ciri Anti Penuaan

Avocado kaya dengan antioksida dan bermanfaat dalam mencegah gejala penuaan. Ia juga membantu meningkatkan sistem imunisasi, melambatkan proses penuaan, dan menggalakkan sistem saraf yang sihat. 🥑 Menggalakkan Kesihatan Mata

Avocado adalah sumber lutein karotenoid yang sangat baik, dimana ia membantu melindungi mata daripada kat malah boleh dipelbagaikan cara masaknya seperti salad, pencuci mulut ataupun sup. 🥑Melindungi Daripada Kanser

Banyak kajian telah menunjukkan bahawa avocado boleh menghalang pertumbuhan kanser prostat dan juga berkesan dalam mencegah kanser payudara. 🥑 Sumber Vitamin

Mengandungi vitamin A, B (termasuk B6, niacin dan riboflavin), C dan E, serta kandungan galian seperti kuprum, magnesium, potasium dan zink, selain tidak mengandungi kolesterol dan sodium. Sumber yang ada dalam avocado ini mampu mengekalkan kesihatan tubuh secara menyeluruh.

#gluvitahq #gluvitafeedback #avocado #mango #pineapple #lemon #vitaminc #putih #mulus #awekcendol #tiktok #montok #anjal #bertenaga #lelakiperempuan #drama #khasiat #jamu #serapat #manjakani #kacipfatimah #peurariamirifica #bungasakura #vitaminc #lglutathione
  •  3  1 4 hours ago
  • Vielen dank an @jamu_organicspices für die drei Wellness Drinks 🙌🏻JAMU bedeutet „Kräuter, Blumen und Wurzeln“ und kann mit dem indischen Ayurveda und der Traditionellen Chinesischen Medizin verglichen werden. Ein gesunder Körper und Geist, aber auch innere und äußere Schönheit, stehen im Zentrum der Lehre. 🤗💖😍Das Besondere :
    ERFRISCHENDES GESUNDHEITSGETRÄNK NACH INDONESISCHER TRADITION #biologisch , #vegan , #laktosefrei und #glutenfrei 👍🏻Alle Sorten JAMU Organic Spices basieren auf original indonesischen JAMU-Rezepturen mit bioaktiven Pflanzenstoffen wie Kurkuma, Ginseng, Ingwer und Süßholzwurzel. 💖 ich bin super gespannt die Sorten zu testen 😍 Ihr erhält außerdem mit dem Rabattcode: carola242 10% Rabatt auf euren Einkauf 🙌🏻also schaut mal bei @jamu_organicspices vorbei🤗 #jamu #organicspices #healthy #drink #kurkuma #ginger #freefrom #glutenfree #bio
  • Vielen dank an @jamu_organicspices für die drei Wellness Drinks 🙌🏻JAMU bedeutet „Kräuter, Blumen und Wurzeln“ und kann mit dem indischen Ayurveda und der Traditionellen Chinesischen Medizin verglichen werden. Ein gesunder Körper und Geist, aber auch innere und äußere Schönheit, stehen im Zentrum der Lehre. 🤗💖😍Das Besondere : 
ERFRISCHENDES GESUNDHEITSGETRÄNK NACH INDONESISCHER TRADITION #biologisch, #vegan , #laktosefrei und #glutenfrei 👍🏻Alle Sorten JAMU Organic Spices basieren auf original indonesischen JAMU-Rezepturen mit bioaktiven Pflanzenstoffen wie Kurkuma, Ginseng, Ingwer und Süßholzwurzel. 💖 ich bin super gespannt die Sorten zu testen 😍 Ihr erhält außerdem mit dem Rabattcode: carola242 10% Rabatt auf euren Einkauf 🙌🏻also schaut mal bei @jamu_organicspices vorbei🤗 #jamu #organicspices #healthy #drink #kurkuma #ginger #freefrom #glutenfree #bio
  •  21  0 4 hours ago
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 .
    Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba.
    Jom tengok apa jamu qhita
    .
    .
    .
    ❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
    ❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
    .
    LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
    .
    Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
    EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

    RM50
    Produk dah tentu berkesan!!
    Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada.
    All in 1 tau.. lagi jimat! .
    ORIGINAL JAMU QHITA
    .
    .
    #jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor #ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 . 
Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba. 
Jom tengok apa jamu qhita
.
.
.
❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
.
LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
.
Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

RM50
Produk dah tentu berkesan!!
Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada. 
All in 1 tau.. lagi jimat! . 
ORIGINAL JAMU QHITA
.
.
#jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor#ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  •  7  0 5 hours ago
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 .
    Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba.
    Jom tengok apa jamu qhita
    .
    .
    .
    ❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
    ❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
    .
    LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
    .
    Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
    EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

    RM50
    Produk dah tentu berkesan!!
    Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada.
    All in 1 tau.. lagi jimat! .
    ORIGINAL JAMU QHITA
    .
    .
    #jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor #ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 . 
Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba. 
Jom tengok apa jamu qhita
.
.
.
❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
.
LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
.
Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

RM50
Produk dah tentu berkesan!!
Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada. 
All in 1 tau.. lagi jimat! . 
ORIGINAL JAMU QHITA
.
.
#jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor#ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  •  9  1 5 hours ago
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 .
    Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba.
    Jom tengok apa jamu qhita
    .
    .
    .
    ❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
    ❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
    .
    LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
    .
    Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
    EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

    RM50
    Produk dah tentu berkesan!!
    Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada.
    All in 1 tau.. lagi jimat! .
    ORIGINAL JAMU QHITA
    .
    .
    #jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor #ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  • Jamu qhita body perfection barang hott🔥🔥🔥💥 . 
Tak kan nak tunggu orang lain dah cantik lentik putih mantop gebus baru korang nak cuba. 
Jom tengok apa jamu qhita
.
.
.
❤️Kulit gelap JADI PUTIH GEBU ❤️Kulit kusam JADI BERSERI ❤️Badan kurus JADI BERISI ❤️Badan gemuk JADI LANGSING ❤️Perut menggeleber JADI RAMPING ❤️Body straight JADI ADA CUTTING ❤️Payudara kendur JADI TEGANG MONTOK ❤️Punggung leper JADI LENTIK ❤️Miss v longgar JADI KETAT ❤️Suka marah jadi EMOSI TERKAWAL ❤️Keputihan banyak TEROS HILANG!
❤️Nafsu kurang JADI BERSEMANGAT ❤️BADAN lesu TEROS BERTENAGA . .
.
LAGI? 🌹boleh jadi milkbooster untk yg breastfeed mom😍 🌹SESUAI UNTUK YG NAK IKHTIAR HAMIL😍MUDAH HAMIL . .
.
Kesannya?? 😎korang rasa berkeyakinan,tak rasa rendah diri/malu 😎Husband/boyfriend/tunang cemburu kalau orang lain tengok korang!!
EX pulak menyesal tinggalkan korang😍 .

RM50
Produk dah tentu berkesan!!
Lepas tu semua fungsi yg korang nak ada. 
All in 1 tau.. lagi jimat! . 
ORIGINAL JAMU QHITA
.
.
#jamuqhitahq #jamu #jamuqhita #jamuqhitamurah #jamuqhitatestimoni #jamuqhitamalaysia #jamuqhitamelaka #jamuqhitaselangor#ubatbesarkanpayudara #jamumontok #jamumontokasli #jamumontokpayudara #payudarakencang #payudara #payudarasexy #pinkladymurah
  •  6  0 5 hours ago