Search Hashtag & User

#JamuJelita Instagram Story & Photos & Videos

JamuJelita - 41.9k posts

Latest #JamuJelita Posts

  • “DULU..
    puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
    _
    saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya x menjadi,penat...menghabiskan duit je
    _
    SEKARANG,
    Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
    _
    Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
    _
    📲019-9547466
    Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  • “DULU..
puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
_
saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya  x menjadi,penat...menghabiskan duit je
_
SEKARANG,
Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh  pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
_
Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
_
📲019-9547466
Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  •  2  0 32 minutes ago
  • Ready stok!! ASSALAMMUALAIKUM.. Mulai hari ini anda boleh dapatkan produk BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... Stok sangatla terhad.. cepat2.

    BIZZI BODDY CONTOUR CREAM (An Advanced Skin Toning Formula)

    Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin:
    🍃 Membakar Lemak
    🍃 Menghilangkan selulit
    🍃 Memperbaiki tone pada kulit 🎀 Cara pengambilan:
    Ambil secara teratur dengan meletakkan BIZZI BODDY CONTOUR CREAM di atas permukaan kulit di bahagian yang sesuai digunakan seperti:
    1. PERUT
    2. BETIS DAN PAHA
    3. LENGAN 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃 Isipadu : 80ml 🍃 Bahan – bahan:
    1. SERAI
    2. HALIA
    3. MINYAK BADAM MANIS
    4. MINYAK OLUS (100% ASAL SAYUR-SAYURAN)
    5. MENGKUDU
    6. ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT (HALIA PAHIT)
    7. VITEX TRIFOLIA EXTRACT 🍃 HARGA:
    RM42.00 (Semenanjung Malaysia)
    RM45.00 ( Sabah/Sarawak) 👉 Sangat berkesan

    Whatsapp saya segera di
    www.wasap.my/+601111856636

    #jombeli #onlinemurah #jualanmurah #kosmetikmurah #terlajakaris #gmklang #cantikluardalam #gebu #terlajakmurah #aslegacymalaysia #bizzicountour #makeuptermurah #dherbs #vasia #jamujelita #perfumemurah #viral #klang #bandarbotanik #jomcantik
  • Ready stok!! ASSALAMMUALAIKUM.. Mulai hari ini anda boleh dapatkan produk BIZZI BODDY CONTOUR CREAM... Stok sangatla terhad.. cepat2.

BIZZI BODDY CONTOUR CREAM (An Advanced Skin Toning Formula)

Yang diformulasi khas untuk anda yang ingin:
🍃 Membakar Lemak
🍃 Menghilangkan selulit
🍃 Memperbaiki tone pada kulit 🎀 Cara pengambilan: 
Ambil secara teratur dengan meletakkan BIZZI BODDY CONTOUR CREAM di atas permukaan kulit di bahagian yang sesuai digunakan seperti:
1. PERUT
2. BETIS DAN PAHA
3. LENGAN 🌞 Simpan ditempat yang kering pada suhu bilik. 🍃 Isipadu : 80ml 🍃 Bahan – bahan:
1. SERAI
2. HALIA
3. MINYAK BADAM MANIS
4. MINYAK OLUS (100% ASAL SAYUR-SAYURAN)
5. MENGKUDU
6. ZINGIBER ZERUMBET EXTRACT (HALIA PAHIT)
7. VITEX TRIFOLIA EXTRACT 🍃 HARGA:
RM42.00 (Semenanjung Malaysia)
RM45.00 ( Sabah/Sarawak) 👉 Sangat berkesan

Whatsapp saya segera di 
www.wasap.my/+601111856636

#jombeli #onlinemurah #jualanmurah #kosmetikmurah #terlajakaris #gmklang #cantikluardalam #gebu #terlajakmurah#aslegacymalaysia #bizzicountour #makeuptermurah #dherbs #vasia #jamujelita #perfumemurah#viral  #klang#bandarbotanik#jomcantik
  •  4  0 1 hour ago
  • “DULU..
    puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
    _
    saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya x menjadi,penat...menghabiskan duit je
    _
    SEKARANG,
    Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
    _
    Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
    _
    📲019-9547466
    Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  • “DULU..
puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
_
saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya  x menjadi,penat...menghabiskan duit je
_
SEKARANG,
Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh  pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
_
Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
_
📲019-9547466
Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  •  2  0 1 hour ago
  • “DULU..
    puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
    _
    saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya x menjadi,penat...menghabiskan duit je
    _
    SEKARANG,
    Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
    _
    Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
    _
    📲019-9547466
    Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  • “DULU..
puas cari baju bertimbun dalam almari,satu satu sarung macam balut nangka,ketat,sendat mendat...nak nak tang perut....kembung macam mengandung pulak dah...
_
saya ingat xde peluang dah nak kurus,dah penat try macam macam produk,semuanya  x menjadi,penat...menghabiskan duit je
_
SEKARANG,
Baju lama yg kata x muat,nak bagi orang tu...terus boleh  pkai semula..perut pun kurang muncitnya..”
_
Tunggu apa lagi? Jom dapatkan SECRET SUPER SLIMMING (3S) SEKARANG! Takkan nak tengok orang kurus cantik dulu yunk. Lepas ni kalau dah try 3S semua mata taknak lepas pandang awak tau😘
_
📲019-9547466
Nak mudah, klik link whatsapp kat bio ig ye.. #3s #SecretSuperSlimming #jamukurus #jamukurusmalaysia #jamujelita #korsetpelangsing #bengkungsajat #secretsuperslimming #perlacoffee #bizzibody #jamuharumnita
  •  2  0 1 hour ago
  • Nak tahu rahsia bangun dgn pagi dgn rasa lebih cergas, bertenaga serta tiada lagi sakit tumit dan pinggang... ... Sudah tentunya HERBA KEBAHAGIAAN WANITA iaitu MAHARANI... .. Setiap wanita harus ada, cantik dalaman terserlah diluaran... .. #Selamatmalam 😊
    #jamurapat
    #jamuabangsayang
    #jamuawetmuda
    #jamujelita
  • Nak tahu rahsia bangun dgn pagi dgn rasa lebih cergas, bertenaga serta tiada lagi sakit tumit dan pinggang... ... Sudah tentunya HERBA KEBAHAGIAAN WANITA iaitu MAHARANI... .. Setiap wanita harus ada, cantik dalaman  terserlah diluaran... .. #Selamatmalam😊 
#jamurapat 
#jamuabangsayang 
#jamuawetmuda 
#jamujelita
  •  1  0 14 hours ago