Search Hashtag & User

#bazarpaknil Instagram Story & Photos & Videos

bazarpaknil - 10.6m posts

Latest #bazarpaknil Posts

Advertisements

Advertisements

  • Fasa "REMEMBER" adalah fasa yang paling mencabar sebenarnya, sebab masa ni kita keliru, dan kita sangat cenderung nak follow semua orang. ⠀
    .⠀
    Masa poknik di fasa ini, poknik memang dok add friend kat Fb je. Kebanyakan yang poknik add tu memang sifu-sifu la sebab poknik tengok updates dia macam berilmu je.⠀
    .⠀
    Tapi sayangnya, kebanyakan updates adalah bersifat tak lengkap dan sekadar geli-geli. Walaupun ia hanya bersifat begitu, poknik tetap baca satu-satu dan save satu-satu walaupun yang poknik save tu dah tak tahu kemana perginya. ⠀
    .⠀
    Poknik rasa bangga bila orang sebut nama sifu tu. Tengok-tengok sifu tu dah jadi friend ngan poknik. Perggghhh rasa macam dah berjaya dah masa tu. ⠀
    .⠀
    Bila terjumpa sifu tu offline.. bukan main bangga lagi. Syoknye!!!! Rasa macam jumpa artis. 10 minit apa yang sifu tu cakap pun dah rasa macam emas. ⠀
    .⠀
    Sebab masa tu poknik memang tak tahu apa-apa. Jadi, mestilah semua yang poknik dengar tu merupakan satu perkara yang sangat hebat. Pada fasa ini, kerja poknik ialah pergi ke kelas sana, pergi kelas sini.. catat nota ( ada la dalam 15-20 bijik buku) bab catat nota saja. ⠀
    .⠀
    Banyak yang tak terbaca pun, tapi poknik catat semua yang poknik dengar. Kalau sekarang ni kawan-kawan banyak pergi kelas, tapi tak dapat connect the dots, takpe... teruskan ia tak salah. ⠀
    .⠀
    Sebab peringkat ini memang peringkat laburkan duit untuk ilmu. Abe boleh pilih nak laburkan duit supaya cepat sampai ataupun nak save duit dan laburkan masa dengan menunggu ilmu jatuh ke riba.⠀
    .⠀
    #tipsbisnes #bisnes #entrepreneur #jual #igstory #dropship #usahawan #azizanosman #poknik2u #poknikempire #poknikacademy #dermags #lovequotes #quotesgram #quotesforlife #inspirationalquotes #quoteoftheday #dailyquotes #malaysia #love #najibassadok #bazarpaknil #cameronhighlands #sifujamal #maluapabossku
  • Fasa "REMEMBER" adalah fasa yang paling mencabar sebenarnya, sebab masa ni kita keliru, dan kita sangat cenderung nak follow semua orang. ⠀
.⠀
Masa poknik di fasa ini, poknik memang dok add friend kat Fb je. Kebanyakan yang poknik add tu memang sifu-sifu la sebab poknik tengok updates dia macam berilmu je.⠀
.⠀
Tapi sayangnya, kebanyakan updates adalah bersifat tak lengkap dan sekadar geli-geli. Walaupun ia hanya bersifat begitu, poknik tetap baca satu-satu dan save satu-satu walaupun yang poknik save tu dah tak tahu kemana perginya. ⠀
.⠀
Poknik rasa bangga bila orang sebut nama sifu tu. Tengok-tengok sifu tu dah jadi friend ngan poknik. Perggghhh rasa macam dah berjaya dah masa tu. ⠀
.⠀
Bila terjumpa sifu tu offline.. bukan main bangga lagi. Syoknye!!!! Rasa macam jumpa artis. 10 minit apa yang sifu tu cakap pun dah rasa macam emas. ⠀
.⠀
Sebab masa tu poknik memang tak tahu apa-apa. Jadi, mestilah semua yang poknik dengar tu merupakan satu perkara yang sangat hebat. Pada fasa ini, kerja poknik ialah pergi ke kelas sana, pergi kelas sini.. catat nota ( ada la dalam 15-20 bijik buku) bab catat nota saja. ⠀
.⠀
Banyak yang tak terbaca pun, tapi poknik catat semua yang poknik dengar. Kalau sekarang ni kawan-kawan banyak pergi kelas, tapi tak dapat connect the dots, takpe... teruskan ia tak salah. ⠀
.⠀
Sebab peringkat ini memang peringkat laburkan duit untuk ilmu. Abe boleh pilih nak laburkan duit supaya cepat sampai ataupun nak save duit dan laburkan masa dengan menunggu ilmu jatuh ke riba.⠀
.⠀
#tipsbisnes #bisnes #entrepreneur #jual #igstory #dropship #usahawan #azizanosman #poknik2u #poknikempire #poknikacademy #dermags #lovequotes #quotesgram #quotesforlife #inspirationalquotes #quoteoftheday #dailyquotes #malaysia #love #najibassadok #bazarpaknil #cameronhighlands #sifujamal #maluapabossku
  •  1  0 1 minute ago

Advertisements

Advertisements

Advertisements

Advertisements

  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
    .
    🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
    🚚POSTAGE : 1 March 2019.
    .
    .
    TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
    .
    TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
    .
    ==========================
    APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
    ==========================
    .
    .
    👉🏻AWNING BEHAVE 200%
    Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
    .
    👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
    Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
    .
    👉🏻BIDANG 50 & 60
    Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
    .
    👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
    Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
    .
    👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
    Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
    .
    HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
    .
    💰HARGA MAYA BASIC💰.
    .
    BIDANG 50
    👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
    .
    BIDANG 60
    👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
    .
    TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
    .
    .
    ‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
    .
    BIDANG 50
    🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
    .
    BIDANG 60
    🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
    .
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
    .
    FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
.
🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
🚚POSTAGE : 1 March 2019.
.
.
TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
.
TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
.
==========================
APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
==========================
.
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
.
👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
.
👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA MAYA BASIC💰.
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
.
‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
.
BIDANG 50
🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  •  0  0 4 minutes ago
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
    .
    🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
    🚚POSTAGE : 1 March 2019.
    .
    .
    TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
    .
    TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
    .
    ==========================
    APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
    ==========================
    .
    .
    👉🏻AWNING BEHAVE 200%
    Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
    .
    👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
    Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
    .
    👉🏻BIDANG 50 & 60
    Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
    .
    👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
    Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
    .
    👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
    Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
    .
    HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
    .
    💰HARGA MAYA BASIC💰.
    .
    BIDANG 50
    👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
    .
    BIDANG 60
    👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
    .
    TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
    .
    .
    ‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
    .
    BIDANG 50
    🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
    .
    BIDANG 60
    🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
    .
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
    .
    FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
.
🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
🚚POSTAGE : 1 March 2019.
.
.
TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
.
TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
.
==========================
APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
==========================
.
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
.
👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
.
👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA MAYA BASIC💰.
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
.
‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
.
BIDANG 50
🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  •  0  0 4 minutes ago
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
    .
    🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
    🚚POSTAGE : 1 March 2019.
    .
    .
    TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
    .
    TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
    .
    ==========================
    APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
    ==========================
    .
    .
    👉🏻AWNING BEHAVE 200%
    Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
    .
    👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
    Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
    .
    👉🏻BIDANG 50 & 60
    Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
    .
    👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
    Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
    .
    👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
    Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
    .
    HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
    .
    💰HARGA MAYA BASIC💰.
    .
    BIDANG 50
    👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
    .
    BIDANG 60
    👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
    .
    TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
    .
    .
    ‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
    .
    BIDANG 50
    🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
    .
    BIDANG 60
    🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
    .
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
    .
    FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
.
🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
🚚POSTAGE : 1 March 2019.
.
.
TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
.
TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
.
==========================
APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
==========================
.
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
.
👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
.
👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA MAYA BASIC💰.
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
.
‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
.
BIDANG 50
🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  •  0  0 4 minutes ago
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
    .
    🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
    🚚POSTAGE : 1 March 2019.
    .
    .
    TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
    .
    TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
    .
    ==========================
    APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
    ==========================
    .
    .
    👉🏻AWNING BEHAVE 200%
    Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
    .
    👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
    Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
    .
    👉🏻BIDANG 50 & 60
    Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
    .
    👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
    Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
    .
    👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
    Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
    .
    HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
    .
    💰HARGA MAYA BASIC💰.
    .
    BIDANG 50
    👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
    .
    BIDANG 60
    👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
    🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
    .
    TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
    .
    .
    ‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
    .
    BIDANG 50
    🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
    .
    BIDANG 60
    🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
    .
    .
    CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
    .
    FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  • 🎊PRE ORDER MAYA BASIC KINI DIBUKAA😍.
.
🎀PRE ORDER : 21 Feb 2019 - 28 Feb 2019
🚚POSTAGE : 1 March 2019.
.
.
TUDUNG BAWAL PALING BEHAVE AND PASTINYA ANTI STARCH 🔥.
.
TUDUNG BIKIN ONAR SETIAP KALI BERGEGAS BERSIAP? AWNING BERGELOMBANG SELEPAS SETENGAH JAM PAKAI?.
.
==========================
APA KELEBIHAN MAYA BASIC?
==========================
.
.
👉🏻AWNING BEHAVE 200%
Ladyboss kami @shamilasahiminn sangat teliti dan cerewet dalam memilih material, and pastinya Maya Basic daripada material yang sangat TIP TOP dan mudah terbentuk awningnya✨.
.
👉🏻MATERIAL CHIFFON SUPEROSE
Material satu dalam seribu dan semestinya mudah terbentuk ja bila sarung kat kepala!.
.
👉🏻BIDANG 50 & 60
Kalau anda baru nak berjinak jinak dengan tudung labuh and berbadan kecik molek, boleh grab bidang 50 sehelai! .
.
👉🏻LEBIH DARI 10 WARNA MENGGUGAH IMAN
Semua warna dijamin memenuhi citarasa netizen! Mohon jangan pengsan dulu sebelum ampa grab sehelai😜.
.
👉🏻2 BUCU BULAT 2 TAJAM
Sama ada nak bucu tajam atau bulat depan belakang boleh lah pilih! Best kan ;).
.
HAAA TERUJA TAK😜 JANGAN MENGALAH SCROLL BACA SMPAI HABIS❗️.
.
💰HARGA MAYA BASIC💰.
.
BIDANG 50
👉🏻SEHELAI RM35 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM130 FREE POSTAGE.
.
BIDANG 60
👉🏻SEHELAI RM40 EXC POSTAGE
🎀 4 PCS RM150 FREE POSTAGE.
.
TAPI KALAU AMPAA BELI SEMASA TARIKH PRE ORDER BERLANGSUNG LAGI TERLAJAK MURAH😱‼️.
.
.
‼️HARGA PROMOSI VAVAVOOM‼️.
.
BIDANG 50
🎉 4 PCS RM120 FREE POSTAGE 🎉.
.
BIDANG 60
🎉4 PCS RM140 FREE POSTAGE🎉.
.
.
CEPAT ORDER SEKARANG SEBELUM WARNA FEVRET HABIS😱
.
FOR ORDER CLICK 📲WHATSAPP LINK DI BIO SEKARANG🔥 FAST RESPOND AND REPLY ASAP😱.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#MayaBasicMilala #MilalaAttire #MilalaLovers #teamilala #bawalmurah #bawalbidang60 #bawalbidang50 #bawalchiffonmurah #bawalcantikmurah #shawlcantikmurah #bawalcantik #tudunglabuh #bawallabuh #bawallabuhmurah #bawalmurah #bawallovers #janganbencicintaku #catalogueMayaBasic #tudungbawalinstant #sayajualmurah #sayajualbawal #bazaarmalaysia #bazarpaknil #bazaronline
  •  0  0 5 minutes ago