Search Hashtag & User

#followforfollowme Instagram Story & Photos & Videos

followforfollowme - 138.5k posts

Latest #followforfollowme Posts

  • RM42
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
    .
    www.wasap.my/60192530305
    .
    ALANA KOPI HIJAU PREMIUM
    .
    Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal ! Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!

    Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita !

    Manfaat Kopi Hijau Alana Premium :
    🌹 Menstabilkan tekanan darah
    🌹 Membakar lemak berlebihan dengan cepat
    🌹 Meningkatkan metabolisma tubuh
    🌹 Badan lebih segar, cergas bertenaga
    🌹 Mengenyangkan, kawal selera makan
    🌹 Tinggi antioksidan untuk Awet muda
    🌹 Membuang toksin dalam badan
    🌹 Melancarkan sistem penghadaman
    🌹 Sesuai untuk lelaki dan wanita.
    .
    KANDUNGAN BAHAN-BAHAN ALANA KOPI HIJAU :
    🌟Chia Seed 🌟Susu Kambing 🌟Garcinia 🌟Arabica Coffee
    .
    Kopi Hijau Alana berfungsi untuk turunkan berat badan?? KOPI HIJAU :
    ✔️Biji kopi hijau adalah biji kopi yang belum diproses (dipanggang).
    ✔️Biji kopi hijau mengandung antioksidan dan komponen farmakologis.
    ✔️Dua komponen penting Biji kopi hijau adalah Kafein dan Chlorogenic Acid.
    ✔️Chlorogenic Acid ini diyakini sebagai bahan aktif utama pada biji kopi hijau yang berperanan untuk menurunkan berat badan.
    ✔️Ekstrak biji kopi hijau juga mengandung kafein dimana beberapa studi menunjukkan bahwa kafein dapat meningkatkan metabolisme hingga 3-11%. DAH CLEAR?
    Inilah masanya untuk uols pulak cuba #KopiHijauAlanaPremium ! Sampai bila nak tengok orang lain je asyik share testimoni berjaya kurus??😉 Kalau orang lain boleh, uols pasti boleh👍😊
    .
    #alanapremium #alanapremiumcoffee #kopihijaualanapremium #kopihijaualanapremiummurah #alana #alanamurah #alanaoriginal #alanakopihijau #alanakopihijaumurah #alanakopihijauoriginal #alanakopihijaumurahmalaysia #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanaoriginal #kopihijaualanaborong #kopihijaualanamurahoriginal #kopihijaualanamurahmalaysia
    #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  • RM42
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
ALANA KOPI HIJAU PREMIUM
.
Resepi terbaru untuk mendapatkan berat badan ideal ! Gabungan 'Organic Green Coffee' bersama Chia Seed nyata memberikan impak ketara!

Ditambah pula dengan kebaikan Susu Kambing & Habbatus sauda yang kaya zat, vitamin juga mineral, pastinya memberikan lebih banyak manfaat untuk kesihatan badan kita !

Manfaat Kopi Hijau Alana Premium :
🌹 Menstabilkan tekanan darah
🌹 Membakar lemak berlebihan dengan cepat
🌹 Meningkatkan metabolisma tubuh
🌹 Badan lebih segar, cergas bertenaga
🌹 Mengenyangkan, kawal selera makan
🌹 Tinggi antioksidan untuk Awet muda
🌹 Membuang toksin dalam badan
🌹 Melancarkan sistem penghadaman
🌹 Sesuai untuk lelaki dan wanita.
.
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN ALANA KOPI HIJAU :
🌟Chia Seed 🌟Susu Kambing 🌟Garcinia 🌟Arabica Coffee
.
Kopi Hijau Alana berfungsi untuk turunkan berat badan?? KOPI HIJAU :
✔️Biji kopi hijau adalah biji kopi yang belum diproses (dipanggang).
✔️Biji kopi hijau mengandung antioksidan dan komponen farmakologis.
✔️Dua komponen penting Biji kopi hijau adalah Kafein dan Chlorogenic Acid.
✔️Chlorogenic Acid ini diyakini sebagai bahan aktif utama pada biji kopi hijau yang berperanan untuk menurunkan berat badan.
✔️Ekstrak biji kopi hijau juga mengandung kafein dimana beberapa studi menunjukkan bahwa kafein dapat meningkatkan metabolisme hingga 3-11%. DAH CLEAR? 
Inilah masanya untuk uols pulak cuba #KopiHijauAlanaPremium ! Sampai bila nak tengok orang lain je asyik share testimoni berjaya kurus??😉 Kalau orang lain boleh, uols pasti boleh👍😊
.
#alanapremium #alanapremiumcoffee #kopihijaualanapremium #kopihijaualanapremiummurah #alana #alanamurah #alanaoriginal #alanakopihijau #alanakopihijaumurah #alanakopihijauoriginal #alanakopihijaumurahmalaysia #kopihijaualana #kopihijaualanamurah #kopihijaualanaoriginal #kopihijaualanaborong #kopihijaualanamurahoriginal #kopihijaualanamurahmalaysia
#sayajualmurah  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  •  1  0 15 minutes ago
  • RM50
    READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
    FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
    .
    www.wasap.my/60192530305
    .
    Produk:
    CARMELA WHITENING SOAP .
    Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
    CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
    .
    - merencatkan black/white heads
    - Menjadikan kulit lembut
    - Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
    - Merawat parut dan jerawat
    - Membersihkan sel-sel kulit mati
    - Anti-aging
    - Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
    .
    CARMELA SOAP sesuai bagi :-
    > lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
    > mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
    > mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
    > mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
    > suri rumah yang ingin menambat hati suami
    > sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
    > 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
    > 100% tidak menggelupas
    > 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
    > 100% tiada paraben
    > 100% natural & halal
    > 100% diuji didalam makmal
    > 100% mendapat kelulusan
    Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
    .
    #whiteningsoap
    #carmelawhiteningsoap
    #carmelasoap
    #carmelasoapmurah #carmelasoapmurahoriginal #carmelasoaporiginal
    #whiteningsoapmurah
    #whiteningsoapmurahoriginal
    #carmelawhitening #carmelawhiteningsoapmurah #susumaaezmurah #susumaaez #bellezacollagen #honeyglowsoap #sabunpemutih #whiteningsoap
    #sayajualmurah #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  • RM50
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
www.wasap.my/60192530305
.
Produk:
CARMELA WHITENING SOAP .
Girls yg mengalami kulit wajah bermasalah & berjerawat wajib grab CARMELA WHITENING SOAP !! .
CARMELA WHITENING SOAP dapat menyelesaikan masalah anda.. Nah sy share dgn awk2 semua 😘😘 kelebihan CARMELA WHITENING SOAP :
.
- merencatkan black/white heads
- Menjadikan kulit lembut
- Mencerahkan kulit dan mengurangkan pigmentasi
- Merawat parut dan jerawat
- Membersihkan sel-sel kulit mati
- Anti-aging
- Memutihkan bahagian2 bawah ketiak, celah peha & juga tempat sulit
.
CARMELA SOAP sesuai bagi :-
> lelaki & wanita yang mementingkan kecantikan kulit
> mereka yang bekerjaya > bakal pengantin yang akan melangsungkan perkahwinan
> mereka yang mementingkan penampilan diri & personaliti diri yang menarik
> mereka yang menginginkan kulit lembut seperti kulit bayi
> suri rumah yang ingin menambat hati suami
> sesiapa sahaja yang iginkan kulit kelihatan lebih cantik,muda,berseri,licin,bersih,cerah & sihat setiap hari.. Anda tidak perlu risau untuk menggunakan CARMELA WHITENING SOAP kerana produk ini :-
> 100% tiada bahan kimia yang berbahaya
> 100% tidak menggelupas
> 100% sesuai untuk kulit sensitif,kering & kusam
> 100% tiada paraben
> 100% natural & halal
> 100% diuji didalam makmal
> 100% mendapat kelulusan
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
#whiteningsoap 
#carmelawhiteningsoap
#carmelasoap 
#carmelasoapmurah #carmelasoapmurahoriginal #carmelasoaporiginal
#whiteningsoapmurah 
#whiteningsoapmurahoriginal 
#carmelawhitening #carmelawhiteningsoapmurah #susumaaezmurah #susumaaez #bellezacollagen #honeyglowsoap #sabunpemutih #whiteningsoap
#sayajualmurah  #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  •  6  0 1 hour ago
  • PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA ------------------------------------
    🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air [email protected]
    🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
    🍵 Setelah suam boleh terus minum
    🍵 Minum sebelum sarapan pagi .
    PANDUAN MINUM SLIMMING & DETOX TEA -------------------------------------------
    🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas
    🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
    🍵 Setelah suam boleh terus minum
    🍵 Minum pada waktu malam sebelum tidur
    .
    *Jika nak kan kelainan rasa, boleh ditambah madu atau lemon. PENAMBAHAN GULA, tak dibenarkan & tak diayorkan sama sekali .
    * ➕RE-USE TEABAG are not recommended, sebabnya nutrient tea akan berkurang. ❗Sila pastikan anda minum 2-3 liter air kosong@suam sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toxic dalam badan & membantu menurunkan berat badan dengan cepat .
    🍎 Untuk kesan yg maksima perlulah mengamalkan diet yang seimbang
    .
    🍧 Kurangkan pengambilan minuman berais 🍭 Kurangkan pengambilan gula berlebihan
    🏋🏼 Amalkan sedikit senaman/workout .
    RASA TEA ♨ 🍃 Slimming Detox Tea- Rasa mcm teh biasa tapi tidak kelat atau pahit 🍂 Kaki Cantiq Tea- Rasa ribena dengan serai .
    Rendam Sdt/Kc tea
    Sukatan kuantiti air antara 250ml-300ml, .
    Rebusan Sdt/Kc tea
    sukatan kuantiti air antara 400ml-500ml .
    Uncang Rendaman teh bole di gunakan
    2x penggunaan. 🍵Uncang Rebusan teh hanya bole digunakakan 1x penggunaan shja.
    (nyalaan api kecil)

    #medinadesire #medinadesiretea #slimmingtea #slimmingteatoxmurah #legstea #kakicantiqtea #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #tehkurus #flawlesstea #slimmingteatoxmalaysia #detoxtea #teatoxkurus #nakkurus #skinnyleg #skinnylegtea #agentmedinadesire #sayajualdetoxtea #detox #kakicantiqtea #kakicantiq #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  • PANDUAN MINUM KAKI CANTIQ TEA ------------------------------------
🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas@
🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
🍵 Setelah suam boleh terus minum
🍵 Minum sebelum sarapan pagi .
PANDUAN MINUM SLIMMING & DETOX TEA -------------------------------------------
🍵 Rendam uncang bersama 250ml ke dalam air panas
🍵 Tunggu 3-5 minit hingga tea kembang
🍵 Setelah suam boleh terus minum
🍵 Minum pada waktu malam sebelum tidur
.
*Jika nak kan kelainan rasa, boleh ditambah madu atau lemon. PENAMBAHAN GULA, tak dibenarkan & tak diayorkan sama sekali .
* ➕RE-USE TEABAG are not recommended, sebabnya nutrient tea akan berkurang. ❗Sila pastikan anda minum 2-3 liter air kosong@suam sehari untuk mempercepatkan proses pembuangan toxic dalam badan & membantu menurunkan berat badan dengan cepat .
🍎 Untuk kesan yg maksima perlulah mengamalkan diet yang seimbang
.
🍧 Kurangkan pengambilan minuman berais 🍭 Kurangkan pengambilan gula berlebihan
🏋🏼 Amalkan sedikit senaman/workout .
RASA TEA ♨ 🍃 Slimming Detox Tea- Rasa mcm teh biasa tapi tidak kelat atau pahit 🍂 Kaki Cantiq Tea- Rasa ribena dengan serai .
Rendam Sdt/Kc tea
Sukatan kuantiti air antara 250ml-300ml, .
Rebusan Sdt/Kc tea
sukatan kuantiti air antara 400ml-500ml .
Uncang Rendaman teh bole di gunakan 
2x penggunaan. 🍵Uncang Rebusan teh hanya bole digunakakan 1x penggunaan shja.
(nyalaan api kecil)

#medinadesire #medinadesiretea #slimmingtea #slimmingteatoxmurah #legstea #kakicantiqtea #detoxteamurah #detoxteamurahmalaysia #tehkurus #flawlesstea #slimmingteatoxmalaysia #detoxtea #teatoxkurus #nakkurus #skinnyleg #skinnylegtea #agentmedinadesire #sayajualdetoxtea #detox #kakicantiqtea #kakicantiq #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme
  •  13  0 1 hour ago