Search Hashtag & User

#johorbahru Instagram Story & Photos & Videos

johorbahru - 1.6m posts

Latest #johorbahru Posts

  • KURUNG NAURA
    Size : S-XXL
    Material : SONGKET SB LINE PRINTED 3D

    How to order ?
    🌸screen shot items
    🌸give size
    🌸whatsapp ke 0107096366

    #Kurungbydanisha
    #bajukurung
    #johorbahru
  • KURUNG NAURA
Size : S-XXL
Material : SONGKET SB LINE PRINTED 3D

How to order ?
🌸screen shot items
🌸give size
🌸whatsapp ke 0107096366

#Kurungbydanisha
#bajukurung
#johorbahru
  •  1  0 49 seconds ago
  • KURUNG NAURA
    Size : S-XXL
    Material : SONGKET SB LINE PRINTED 3D

    How to order ?
    🌸screen shot items
    🌸give size
    🌸whatsapp ke 0107096366

    #Kurungbydanisha
    #bajukurung
    #johorbahru
  • KURUNG NAURA
Size : S-XXL
Material : SONGKET SB LINE PRINTED 3D

How to order ?
🌸screen shot items
🌸give size
🌸whatsapp ke 0107096366

#Kurungbydanisha
#bajukurung
#johorbahru
  •  1  0 4 minutes ago
  • Rasa berdosa bila tak share #serumviral yang buat kulit shidah less oily and jerawat takut nak tumbuh ni dgn korang. Sebelum ni takut nak try, once da try ya Allah jadi team lah terus 🤭 Siapa yang nak try? Korang pun boleh terus entitled jadi team tau. Haaa kalau nak tau mcmna semua cepat whatsapp shidah, jgn malu2 okeh.
    .
    📲Whatsapp : 017-7415148 atau click je terus link ws kat bio ig @bougasbeautyjb_shidah
  • Rasa berdosa bila tak share #serumviral yang buat kulit shidah less oily and jerawat takut nak tumbuh ni dgn korang. Sebelum ni takut nak try, once da try ya Allah jadi team lah terus 🤭 Siapa yang nak try? Korang pun boleh terus entitled jadi team tau. Haaa kalau nak tau mcmna semua cepat whatsapp shidah, jgn malu2 okeh.
.
📲Whatsapp : 017-7415148 atau click je terus link ws kat bio ig @bougasbeautyjb_shidah
  •  0  1 4 minutes ago
  • ❗New arrival collection❗ 🌷BAJU KURUNG NAURA🌷

    TERDAPAT 5 PILIHAN WARNA YG DITAMPILKAN
    .
    .
    ANTARANYA biru, hitam dan bnyk lagi lagi warna yg you alls boleh padankan utk pergi kenduri kendara, reunion dan mcm mcm lagi majlis .
    .
    Tak lupa juga kita ade size dari S-XXL yer sayang sayang semuaa
    .
    Nak tahu size ape yg available boleh whatsapp 0107096366
    #bajukurungbydanisha
    #bajukurung
    #johorbahru
  • ❗New arrival collection❗ 🌷BAJU KURUNG NAURA🌷

TERDAPAT 5 PILIHAN WARNA YG DITAMPILKAN
.
.
ANTARANYA biru, hitam dan bnyk lagi lagi warna yg you alls boleh padankan utk pergi kenduri kendara, reunion dan mcm mcm lagi majlis .
.
Tak lupa juga kita ade size dari S-XXL yer sayang sayang semuaa
.
Nak tahu size ape yg available boleh whatsapp 0107096366
#bajukurungbydanisha
#bajukurung
#johorbahru
  •  0  0 12 minutes ago