Search Hashtag & User

#nubea Instagram Story & Photos & Videos

nubea - 5.7k posts

Latest #nubea Posts

 • Shampo per zbokth te yndyrshem .
  Kjo shampo me baze Climbazolo pastron dhe ekuilibron ne thellesi lekuren e kokes duke kontrolluar prodhimin e tepert te yndyres.
  200ml / 6.76 fl oz
  Aplikoni shampon në flokë të lagur duke e shpërndarë në zona të ndryshme të kokë. Masazhojeni dhe shpëlajeni. Shampoja në aplikimin e parë do të krijojë shumë pak shkumë ose pothuajse fare. Mos tentoni të hidhni më shumë shampo për të krijuar shkumë. Prezenca e vajrave esenciale e bën atë më pak të shkumushme. Përkundrazi në saj të veprimit enzimatik ajo bë një larje të thellë si dhe të shkrijë qeliza dhe skorje të yndyrës të depozituara në lëkurën e kokës duke bërë një oksigjenim më të mirë të saj.
  #nubea #nubeaessentialoiltherapy #shampoo #shampoodryhair
 • Shampo per zbokth te yndyrshem .
Kjo shampo me baze Climbazolo pastron dhe ekuilibron ne thellesi lekuren e kokes duke kontrolluar prodhimin e tepert te yndyres.
200ml / 6.76 fl oz
Aplikoni shampon në flokë të lagur duke e shpërndarë në zona të ndryshme të kokë. Masazhojeni dhe shpëlajeni. Shampoja në aplikimin e parë do të krijojë shumë pak shkumë ose pothuajse fare. Mos tentoni të hidhni më shumë shampo për të krijuar shkumë. Prezenca e vajrave esenciale e bën atë më pak të shkumushme. Përkundrazi në saj të veprimit enzimatik ajo bë një larje të thellë si dhe të shkrijë qeliza dhe skorje të yndyrës të depozituara në lëkurën e kokës duke bërë një oksigjenim më të mirë të saj.
#nubea #nubeaessentialoiltherapy #shampoo #shampoodryhair
 •  7  0 3 hours ago
 • DIAGNÓSTICO CAPILAR
  Caída del cabello?
  Sensibilidad?
  Grasa ?
  Caspa ?
  Si tienes algunas de estas anomalías ven y te asesoramos sin compromiso.
  Tratamiento a basé de aceites esenciales y extractos naturales de plantas.Muy buenos resultados . . #anomalias #citaprevia924681384 #Nubea #noapeluqueras
 • DIAGNÓSTICO CAPILAR 
Caída del cabello?
Sensibilidad?
Grasa ?
Caspa ?
Si tienes algunas de estas anomalías ven y te asesoramos sin compromiso.
Tratamiento a basé de aceites esenciales y extractos naturales de plantas.Muy buenos resultados . .#anomalias#citaprevia924681384#Nubea#noapeluqueras
 •  30  0 18 hours ago
 • Resultado de tratamiento essentia+sursum tras 11 semanas de aplicación (vista desde la raíz)
  Recuperación de cabello desde el nacimiento y engrosamiento de raíz...en 11 semanas .
  A base de aceites esenciales,libres de alcohol, sin parabenos ni sulfatos...
  .
  #nubea #essentialtherapy #naturaltherapy #lauraatenciaestilistas
 • Resultado de tratamiento essentia+sursum tras 11 semanas de aplicación (vista desde la raíz)
Recuperación de cabello desde el nacimiento y engrosamiento de raíz...en 11 semanas .
A base de aceites esenciales,libres de alcohol, sin parabenos ni sulfatos...
.
#nubea#essentialtherapy#naturaltherapy#lauraatenciaestilistas
 •  6  0 22 hours ago
 • Locion i perditshem kunder zbokthit Solutia.
  Bashkepunimi i vajrave esenciale te klimbazolit rozmarines salvias dhe melaleukus lufton formimin e zbokthit, mbajne lekuren e kokes te hidratuar.Tundeni para aplikimit.
  Aplikoni disa pika në flokë të thatë duke e masazhuar derisa të përthihet. Pa shperlarje. Përdoret cdo ditë gjatë gjithë trajtimit si dhe më tutje për mirëmbajtje dhe parandalim.
  #nubea #screennubeaextremadura #locionubea
 • Locion i perditshem kunder zbokthit Solutia. 
Bashkepunimi i vajrave esenciale te klimbazolit rozmarines salvias dhe melaleukus lufton formimin e zbokthit, mbajne lekuren e kokes te hidratuar.Tundeni para aplikimit.
Aplikoni disa pika në flokë të thatë duke e masazhuar derisa të përthihet. Pa shperlarje. Përdoret cdo ditë gjatë gjithë trajtimit si dhe më tutje për mirëmbajtje dhe parandalim.
#nubea #screennubeaextremadura #locionubea
 •  11  0 22 January, 2019
 • TRATAMIENTO NUBEA.
  Essencia y auxilia.
  #nubea #scrren #
 • TRATAMIENTO NUBEA.
Essencia y auxilia.
#nubea#scrren#
 •  8  0 19 January, 2019
 • Porque no dar solución a tu problema?.... #NUBEA es tu solución #anomaliascuerocabelludo #esenciasnaturales
  #Dermatitis , unos de los problemas más común.
  Coge tu cita y soluciona el problema .
  Os recordamos EVENTO NUBEA DAY
  19 FEBRERO
  Diagnóstico GRATUITO ,( plazas limitadas)
  tlf : 636 109 264
  Feliz finde
 • Porque no dar solución a tu problema?.... #NUBEA es tu solución #anomaliascuerocabelludo #esenciasnaturales
#Dermatitis, unos de los problemas más común.
Coge tu cita y soluciona el problema .
Os recordamos EVENTO NUBEA DAY 
19 FEBRERO
Diagnóstico GRATUITO ,( plazas limitadas)
tlf : 636 109 264
Feliz finde
 •  6  0 18 January, 2019